SignAmigos werkt met mensen die voor kwaliteit gaan.

ca. 75 opdrachtgevers.

En soms voor snelheid. Mensen die willen samenwerken om fraaie projecten met goede resultaten neer te zetten. Ze vertrouwen hun klanten aan ons toe en weten dat het goed komt. Opdrachtgevers die hun rekening op tijd betalen.

SignAmigos Detacheert

Veelal gecertificeerde, verzekerde, ervaren en goed geoutilleerde signmakers en standbouwers. Monteurs die beschikbaar zijn en bij voorkeur in de buurt wonen van de montagelocatie. Lichtbakmontage, wallcovers, carwraps, interieurs en etalages. Noem maar op. De juiste specialist op de juiste klus. Extra handjes en zelfs een stukadoor of schilder als het nodig is. We kennen ze allemaal persoonlijk.

SignAmigos Coördineert

Bij grote projecten denken we mee in oplossingen. We stellen het juiste team samen, plannen en zorgen voor randvoorwaarden rondom montage. Een ervaren SignAmigo is jouw aanspreekpunt op locatie. We zorgen voor duidelijke rapportage.

SignAmigos Leert

Gedreven starters en enthousiaste omscholers bieden we binnen ons netwerk een waardevolle boost. In no-time stomen we ze klaar voor een baan of zelfs naar zelfstandig ondernemerschap. Winkelpersoneel, etaleurs en VM-ers trainen we (op locatie) de basisvaardigheden van het plakken.

Ook Amigo worden?